Treningsregler

Retningslinjer for å trene i Nes Hundeklubb

 1. Medlemskap må være betalt for og trene i Nes Hundeklubb og man plikter og sette seg inn i reglene til Nes HK og NKK.
 2. Hver enkelt hundefører er ansvarlig for skade hunden måtte påføre andre hunder, mennesker eller eiendom. Dette gjelder også på kurs eller annen trening i regi av Nes HK.
 3. Møt opp presis på treningene, alle må være med på å bygge bane og rydde bane tilbake etter treningene.
 4. Hundene skal være ferdig luftet når treningen begynner og være tilbake i bilen når banen skal bygges/ryddes inn igjen
 5. Hold din plass i køen, viktig at alle får trene.
 6. Hunden må være under kontroll når den er løs under trening, det er kun under din trening at hundene skal være løse på treningsplassen.
 7. Plukk opp etter hunden din og rydd opp etter deg selv.
 8. Det er ditt ansvar å ha fremgang på treningene, det vil være satt opp kombinasjoner og baner, men det er du som bestemmer hva du vil trene.
 9. Det er forskjellige instruktører som har treningene, og derfor vil du få flere løsninger. Instruktører er som alle oss andre, og har forskjellige oppfatninger om hvordan ting skal gjøres. Det deles inn i grupper som rullerer på de forskjellige kombinasjonene.
 10. På klubbmesterskapet har man kun lov til å stille med egen eller husstands hund, eller den hunden du vanligvis konkurrerer med.
 11. Det er kun Nes HK. Sine medlemmer som har agilitykurs som kan trene på banen. For å bruke agilitybanen, delta på fellestreningene og fritreninger, må man stille opp på dugnader og hjelpe til på Nes HK sitt årlige helgestevne.
 12. De som trener i Nes HK og vil gå lag skal stille på lag for klubben.
 13. Det er ett stevne i året pr. d.d. i august, det forventes at alle stiller. Dersom du ikke kan stille på vårt årlige Nes stevne må vi leie inn stedfortreder og sende faktura til deg. Summen vil bli for en dag kr 750.-og for to dager kr. 1500.- medlemskapet går fra 1.1-31.12 man binder seg for pr. påbegynte år. Summen blir fakturert etter stevne.
 14. Det er ikke lov å spre rykter om Nes HK eller setteklubben i ett dårlig lys. Dette kan medføre utestengelse fra klubbens treninger eller utestengelse som medlem. Vi holder en god tone på vår facebook gruppe, personangrep og trakassering vil bli slettet
 15. Vi ønsker å være en klubb hvor alle medlemmer trekker i samme retning, skulle du ha noen spørsmål om dette eller andre ting ta kontakt med agilityleder eller styret på epost: neshk@tertitten.com